Verbrand vet

Maak kennis met onze cryotherapiebehandeling boek nu 

Wij leven in de 21e eeuw en zijn bevoorrecht met een onbeperkte hoeveelheid en diversiteit aan voedsel. Dit ook nog eens 24/7 beschikbaar ofwel in winkels ofwel via online bestellingen geleverd worden. Niet iedereen kan hier voldoende verantwoord mee omgaan en voor velen is een het een uitdaging om het consumptiepatroon in de juiste verhouding met het verbruik- ofwel verbranding patroon in balans te laten zijn. Gevolg: wereldwijde epidemie van obese- en daardoor zeer ongezonde mensen met allerlei problemen waaronder Hart- en Vaatziekten. Deze ziekten leiden dan weer tot voortijdige veroudering en een verhoogd risico op een vroegtijdige sterven.

Deze lichamelijke slechte prestaties door verkeerde voeding in vaak te grote porties op de verkeerde tijdstippen zorgen voor een slechte verbranding, ook wel metabolisme genoemd. Door het lichaam fysiek te belasten kunnen deze nadelige effecten van voeding deels worden verminderd en in sommige gevallen zelf volledig worden opgevangen.

Een Whole Body Cryosauna sessie bij CryoPower heeft naast de eerdergenoemde diversiteit aan gezondheid effecten een duidelijke sterke werking op het verhogen van de vet verbranding. Het verhoogde metabolisme na de behandeling van 3min op -160 zorgt ervoor dat (afhankelijk van het lichaamstype) 400 tot 800 calorieën in de 24u na de Cryopower sessie door het lichaam worden verbrand. Dit is uiteraard bovenop de normale verbranding. Als de Cryotherapie dus regelmatig wordt ingezet en de voeding op het oude niveau blijft dan zijn er goede mogelijkheden om zo per week 0,5 tot 1 kg af te gaan vallen met een behandeling van slechts 3 min per dag! Een optimaal resultaat is afhankelijk van de frequentie van de Cryosauna sessies. Geadviseerd wordt 3x per week voor een periode van tenminste 6 weken.

Om jouw afvalplannen nog beter te kunnen garanderen is het ook mogelijk om bij CryoPower een volledig uitgewerkt voedingsschema te krijgen na overleg met onze expert. Tevens is het dan mogelijk om dagelijkse verse voeding aangeleverd te krijgen in lijn met de afvaldoelstelling, succes gegarandeerd!

Tenslotte is het ook mogelijk om het Verbrand Vet Programma Cryosauna sessies te combineren met Personal training, Crossfit training, Bokstraining of Bootcamp training. Tijdens een CryoPower introductie sessie kunnen wij onze mogelijkheden en jouw wensen hiervoor doornemen.

Neem contact op voor meer informatie of boek gelijk jouw CryoPower sessie in! 

Contact            Boek nu