Over CryoPower

Maak kennis met onze cryotherapiebehandeling boek nu 

Welkom! Mijn naam is Donald Coster. Ik ben sinds 10 jaar zelfstandig personal trainer en ik heb een topsport verleden. De laatste jaren heb ik mijn passie ontdekt in Crossfit en heb ik daarin de top 10 van Nederland bereikt. Mijn huidige doelstelling is om binnen een paar jaar op het wereldtoneel mee te gaan draaien op grote wedstrijden. Hiervoor heb ik meerdere tools in gebruik genomen; juiste training, correcte voeding en Whole Body Cryotherapievan zie ik als een belangrijke pijler. Mede door deze innovatieve techniek heb ik veel progressie geboekt en doelen behaald. Om deze techniek en de diverse gezondheid voordelen verder te kunnen uitbouwen en te delen met een groter publiek heb ik CryoPower opgezet.

Inmiddels heb ik zelf meer dan 100 CryoPower behandelingen ondergaan en heb ik al meer dan 1.000 cryo behandelingen begeleidt. Ik kan mij hierdoor als Cryopower expert aan u introduceren.  Mijn persoonlijkheid drijft mij altijd naar het opzoeken van grenzen en het versterken van lichaam en geest. Mijn uitgangspunt is het verbeteren van sportprestaties en dat draag ik ook uit tijdens het geven van personal trainingen:
Next Level Fitness!

Mijn ervaring heeft mij geleerd dat veel mensen heel graag naar de next level willen en opkijken naar die specifieke persoon aan de top. Succesvol op het gebied van fysiek, mentaal, emotioneel, zakelijk of privé..of welk gebied it ook mag zijn! Veelvoorkomende problemen waar veel mensen, mijzelf inclusief, tegen aanlopen zijn: hoge werkdruk, sport stress, het oplopen van ziekte of blessures, en een verlaagde weerstand met lage energielevels tot gevolg.

Stress en ziekte zijn niet nodig, maar onze huidige maatschappij heeft het een structuur gecreëerd waar mensen in een ratrace raken en hierdoor verankeren in een bepaald patroon. Of, en dat is net zo beperkend, men blijft steken op een bepaalt niveau en maakt geen fysieke progressie meer.

Cryotherapie inclusief de aanverwante methodes zijn dé perfecte manier om de doorbraak te maken en jou naar de next level te brengen. De toekomst is al hier, de next level is al hier! Alleen weinig mensen weten het nog..tot nu! Cryopower helpt je graag verder, ik help je graag verder!

Met CryoPower maak ik gebruik van Whole Body Cryotherapie. Dit is een niet invasieve methode die in 3 minuten jouw lichaam behandeld met een naar -160 graden gekoeld medium. De inwerking van de zeer lage temperatuur op het lichaam triggert daarmee een heel scala aan fysiologische reacties. Een paar voorbeelden hiervan zijn een versneld herstel door aanmaak van groeihormoon, blessure herstel door de aanmaak van enzymen en endorfine (het gelukshormoon wat ook pijnstillende werking heeft) en het remt ontstekingen in probleemgebieden.

Aanvullend heeft deze hoog gecontroleerde koude omgeving bewezen een belangrijke trigger te zijn op een analgetische reactie in het neurologische systeem waar het leidt tot een hele positieve stemming en daarmee een antidepressieve werking heeft.

De voordelen van CryoPower zijn: een sneller herstel, een verhoogde stofwisseling, support op anti- aging en een sterk verhoogd prestatieniveau doordat de Totale Energy Output van jouw lichaam en geest wordt verhoogd.

Graag vertel ik tijdens een persoonlijke introductie nog meer over de mogelijkheden voor het toepassen van CryoPower therapie om uw lichaam meer kracht te geven!

Contact