Herstel

Maak kennis met onze cryotherapiebehandeling boek nu 

Cryotherapie voor recovery

CryoPower zal jou helpen optimaal te herstellen waardoor jij harder en langer kan trainen. Atleten van alle niveaus en in alle disciplines vertrouwen op de kracht van cryotherapie als hulpmiddel voor het herstel van (sport)blessures of voor de optimale recovery van een workout. Door het toevoegen van CryoPower sessies in jouw workout routine zul je harder en langer kunnen trainen en zal de herstelperiode korter worden waardoor je sneller, krachtigere resultaten zal behalen.

Werking

Als reflex op de extreem lage temperatuur zullen de hersenen het lichaam de opdracht geven de bloedtoevoer naar de spieren en weefsel te beperken. De bloedvaten zullen krimpen en het bloed zal verrijkt worden met zuurstof, voedingsstoffen en enzymen. Na de CryoPower sessie stijgt jouw lichaamstemperatuur weer en zal het verrijkte bloed het lichaam helpen ontstekingen te remmen, pijn te verlichten en de spieren optimaal te laten herstellen. Het is ook niet meer dan logisch dat internationale topsporters laaiend enthousiast zijn over cryotherapie. Cristiano Ronaldo, Kobe Bryant, Floyd Mayweather, Serena Williams, Tiger Woods en vele anderen zijn al overtuigd van de positieve resultaten bij hun sportieve prestaties.

Blessure

Blessures zijn de grote angst van veel sporters. Doordat het lichaam niet optimaal meer kan functioneren zal het behalen van bepaalde doelen lastig worden. Het voorkomen van blessures en het optimaal herstellen ervan zijn topprioriteit bij sporters van alle niveaus en disciplines. De wetenschap heeft bewezen dat het gebruik van cryotherapie het lichaam een krachtige boost geeft die de doorbloeding stimuleert. Dit zorgt ervoor dat spieren, gewrichten en pezen herstellen van zware workouts en hierdoor in kracht toenemen. Dit resulteert in een vergrote weerbaarheid voor blessures in jouw trainingen. Cryotherapie kan voor alle sporters grote voordelen opleveren, van recreatieve hardlopers tot professionele Crossfit atleten. De kans op een blessure is altijd aanwezig door het feit dat sporters graag de grenzen van het menselijk lichaam opzoeken. Maar voorkomen is beter dan genezen. CryoPower kan jou daarbij helpen door ervoor te zorgen dat je lichaam na elke training maximaal herstelt en klaar is voor de volgende training. Stijfheid wordt verminderd en spierpijn zal jou niet meer tegenhouden om de volgende dag weer krachtig te gaan trainen.

Ook bij bestaande blessures kan cryotherapie uitkomst bieden. Door maximale doorbloeding, zuurstoftoevoer en de shock die cryotherapie veroorzaakt, zal jouw lichaam versnelt de blessure te lijf gaan. Door jouw herstel te verkorten zal je op korte termijn weer volledig kunnen trainen en zul je je trainingsdoelen halen.

CryoPower helpt jouw hersteltijd na sportprestaties te versnellen, zal zorgen voor verbeterde snelheid en kracht, voorkomt blessures door overbelasting, vermindert spierpijn waardoor hogere trainingsintensiteit mogelijk is!

Wil je meer informatie over de wetenschappelijke artikelen, download ze hier:

Weerstand tegen moeheid

Train je spieren om de vermoeidheid uit te stellen

Opzwelling beperken

Beperk de opzwellingen van je spieren na het sporten

Sterke gewrichten

Verkoelende lucht richt zich op de gewrichten, zodat ontstekingen verminderen

Behandeling van blessures

Cryotherapie zorgt voor een boost in herstel van blessures

Optimaliseer je sportherstel vandaag nog!

Boek hier je eerste sessie voor optimaal herstel

Boek nu