Presteer meer

Maak kennis met onze cryotherapiebehandeling boek nu 

Sporters zoeken grenzen op in alles wat binnen hun bereik ligt om beter te presteren dan een concurrent of tegenstander in hun discipline. Naast talent voor een sport bepalen de verschillen in specifieke trainingsprikkels, de verschillen in specifieke voeding en de mate van voldoende rust bepalen in grote mate de progressie die een atleet kan maken.

De trainingsinzichten hebben een vooruitstrevend karakter en de atleet met de meest accurate (externe) informatie maakt hiermee vaak de meeste stappen voorwaarts. Een specifiek voedingsplan aangepast op de eigenschappen van de atleet en de trainingsperiode en periodisering van de prestaties geven ook veel progressie potentie.

De laatste en meest lastig te onderbouwen kant van een topprestatie zit in herstel. En voor dit hertstel heeft CryoPower een methode die het hertstel op verschillende niveaus optimaal ondersteund: Cryotherapie met een Whole Body Cryosauna!

Ben je ambitieus en wil jij jouw prestaties naar een hoger plan tillen dan is een cyclus van 6 weken met 3 CryoPower sessies per week de ultieme trigger voor jou om jouw prestaties naar een hoger plan te tillen!

Om de prestatie plannen binnen het Presteer Meer Programma nog beter te kunnen garanderen is het ook mogelijk om bij CryoPower de sauna sessies te combineren met Personal training, Crossfit, Bokstraining of Bootcamp training. Tijdens een introductie sessie kunnen wij onze mogelijkheden en jouw wensen hiervoor doornemen.

Neem contact op voor meer informatie of boek gelijk jouw CryoPower sessie in! 

Contact            Boek nu