Vertraag veroudering

Maak kennis met onze cryotherapiebehandeling boek nu 

Wij groeien op als mens en worden volwassen, of wij nu willen of niet. Een fijn gevolg van ouder worden is o.a. dat het spannend en interessant is om plannen en ambities in het leven te hebben. Want het geeft veel positieve energie om elke dag het gevoel te hebben verder te komen op privé, maatschappelijk en ook fysiek vlak. Echter…. In het leven kom je ook op een punt dat het hoofd nog van alles wil maar het lichaam beperkingen gaat laten ontstaan om het tempo uit het proces te halen waardoor de ambities vaak mee afnemen. Dit afnemende prestatieniveau vindt niemand echt fijn en daarom doet ieder op zijn eigen manier zijn best dit degeneratieve proces zo goed mogelijk tegen te gaan.

De Pijntjes in gewrichten op de meest onhandige momenten, minder goed werkende organen zoals hart, lever, nieren en longen komen steeds vaker als beperking in beeld, de stofwisseling wordt trager en de algehele conditie neemt af. De tragere stofwisseling heeft nog verschillende nadelige gezondheidseffecten. Nog een belangrijk punt van ouder worden is vaak een rommelig of minder hoogwaardig nachtrust patroon.

Voor vrouwen in het bijzonder speelt nog de opkomt van overgangsklachten met een heel flink pakket aan tegenvallende ontwikkelingen.

Dit vindt dus niemand fijn en is voor velen een reden van oplopende frustraties. Voor de carrièremaker is dit zo maar ook voor huisvrouwen die hele dagen op pad zijn voor hun gezin, voor hele actieve sporters maar ook voor bv de wekelijkse in vriendengroep actieve golfer of biljarter: Als het lichaam begint te haperen worden veel dingen steeds minder leuk en minder interessant. Een negatief gevoel over eigen presteren is in de maak en depressie of zelfs burnout verschijnselen liggen op de loer.

Met de hulp van onze slechts 3min durende CryoPower behandeling bij -160 wordt het lichaam getriggerd om de vitale organen beter te doorbloeden en deze te voorzien van zuurstofrijk- en enzymen rijk bloed. De vaten krijgen meer veerkracht terug door de frequente samentrekking en ontspanning van deze vaten door de reactie van het lichaam op de korte extreme koude prikkels. De kleine pijntjes in de gewrichten nemen bij regelmatig gebruik van Cryotherapie af omdat de Cryotherapie een ontstekingsremmende werking heeft. Tevens wordt de collageen productie in de huid getriggerd door Cryotherapie dit heeft een duidelijk verstevigende werking op de huid die daardoor merkbaar steviger wordt. Last but not least zorgt de extreme koude prikkel voor een verhoogde (vet)stofwisseling wat resulteert in een lager vetpercentage. Dit lagere vetpercentage wordt op haar beurt weer voor beter bloedwaarden met alle gezonde voordelen van dien.

Wil je gezonder en vitaler oud worden dan kan frequente Cryotherapie jou helpen dit te bereiken! Een goede frequentie voor ons Vertraag Veroudering Programma is 2x per week Cryotherapie voor een periode van 10 weken en u zult na deze periode merkbaar beter functioneren en presteren. Tevens kunt u via CryoPower verschillende Yoga privé- of groepslessen volgen indien mobiliteit een aandachtspunt is.

Neem contact op voor meer informatie of boek gelijk jouw CryoPower sessie in! 

Contact            Boek nu