Herstel snel

Maak kennis met onze cryotherapiebehandeling boek nu 

Als wij jong zijn lijkt en is het leven een groot feest van mooie ontwikkelingen, leercurves, prestaties en plannen. Maar…. Naarmate wij ouder worden komen vooral op het fysieke vlak beperkingen in beeld die gaandeweg tot belemmeringen van ontwikkeling, leercurves en ambitieuze prestaties kunnen gaan lijden. Een stroeve knie? Een pijnlijke rug? Een geblokkeerde schouder? Overal in het lichaam kunnen er op gewrichts- of spierniveau blessures gaan manifesteren die lijden tot onbalans in jouw lichaam. Dit leidt dan snel weer tot compensatie en alles bij elkaar ontstaat er een steeds minder goed functionerend bewegingsapparaat.

De pijntjes en blokkades lijden tot lagere fysieke prestaties. Dit hoef niet sport gerelateerd te zijn. Een kantoorbaan of het opvoeden van kinderen vraagt ook veel fysieke energie en als deze onvoldoende beschikbaar is door bepaalde fysieke beperkingen dan presteer jij dus in werk of privé op dat moment ook op en lager niveau dan jij wilt of kosten jouw prestaties veel meer energie dan noodzakelijk.

Een van de werkingen van Cryotherapie is de positieve impact die de korte extreme kou heeft op het blessureherstellende vermogen van het lichaam. De hoge mate van zuurstofrijk bloed, hoog in enzymen en endorfines, die vrijgegeven wordt door het lichaam na een Cryosauna sessie van 3min op -160 zorgt voor het versneld oplossen van pijn- en ontstekingsreacties in het lichaam. Een pijnlijke rug voelt direct minder stram en maakt dat het na de Cryotherapie beter doorbloede weefsel veel effectiever en dus sneller hersteld.

Een cyclus van 3 Cryosauna sessies voor een periode van 6 weken zal een grote impact hebben op het bereiken van doorbraken in het herstel.

Om de herstelprocessen binnen het Herstel Snel programma nog beter te kunnen garanderen is het ook mogelijk om bij CryoPower de Cryosauna sessies te combineren met Fysiotherapie, Personal training, Bokstraining of Bootcamp training. Tijdens een introductie sessie kunnen wij onze mogelijkheden en jouw wensen hiervoor doornemen.

Neem contact op voor meer informatie of boek gelijk jouw CryoPower sessie in! 

Contact            Boek nu