Beauty & anti-aging

Maak kennis met onze cryotherapiebehandeling boek nu 

Cryotherapie voor verjonging

Cryotherapie is een zeer effectieve technologie die wordt gezien als een goed bewaard geheim om jong te blijven. CryoPower kan jou helpen in het behouden van een jeugdige uitstraling door het verminderen van rimpels, fijne lijntjes en ouderdom vlekjes. Cryotherapie stimuleert de collageen productie in de diepere lagen van de huid waardoor je huid er gladder, steviger en jonger uit gaat zien. Cryotherapie zorgt voor een shock reactie in het lichaam waardoor bloedcirculatie en immuunsysteem worden gestimuleerd en het zenuwstelsel een boost krijgt. Blijf jong en zorg ervoor dat jouw uiterlijk past bij jou innerlijke kracht door middel van CryoPower!

Huidkwaliteit

Regelmatig gebruik van cryotherapie als aanvulling op jouw trainingsritueel en levensstijl zal zorgen voor een gladdere, strakkere en fittere uitstraling. Fijne rimpels zullen verminderen als gevolg van geregenereerde cellen en optimale productie van collageen. Naast een verbeterde huidkwaliteit en verjonging van je uitstraling zal CryoPower ervoor zorgen dat je metabolisme wordt verhoogd. Dit zorgt voor verminderde vetophopingen en een verbetering van de huidelasticiteit, waardoor cellulitis duidelijk minder zichtbaar wordt.

Werking

Tijdens een cryotherapie behandeling wordt de huid blootgesteld aan extreem koude temperaturen. De huidcellen geven signalen af aan de hersenen dat er zeer plotselinge verandering plaatsvindt en de hersenen zullen er alles aan doen de balans te bewaren om een zo goed mogelijke overlevingstoestand te creëren door alle huidfuncties te resetten en te normaliseren. Hierdoor zal de huid met meer cellulaire energie en een verbeterde voedingsstoffenaanvoer en doorbloeding, zichtbaar beter gaan functioneren. De huid heeft van nature een bepaalde spankracht en elasticiteit. Door tijd en externe factoren kunnen deze uit balans raken en niet optimaal functioneren. Cryotherapie zorgt ervoor dat de onderliggende musculatuur van de huid weer op de juiste spanning komt te staan waardoor plooien en futloosheid worden verminderd. Daarbij worden ontstekingen zoals bij puistjes, acne en rosacea verminderd en zie je erg snel resultaat.

Voeding | Training | Cryotherapie

Cryotherapie past perfect bij mensen die zich bewust bezighouden met hun lichaam en er alles aan doen zo krachtig mogelijk in het leven te staan. CryoPower gelooft in de combinatie van training, voeding en cryotherapie. Uitdagende training met aandacht voor kwaliteit en resultaat, een uitgebalanceerd dieet die past bij het individu combineren met regelmatige cryotherapie sessies zal gegarandeerd voor de gewenste resultaten zorgen. Fit, vitaal, en krachtig door het leven gaan, ongeacht leeftijd; dat is het doel.

Ben jij ook op zoek naar de oplossing waardoor je midden in het leven zal staan? Net dat ene steuntje in de rug waardoor jij je krachtig en jeugdig voelt? Cryotherapie zal dit realiseren! Het ontgift de huid, verbetert de huidkwaliteit en verhoogt de zuurstofopname in de cellen. Naast de fysiologische effecten, zal er extra endorfine vrijgemaakt worden, vermindert het stress en zorgt het voor een natuurlijk energie boost. Cryotherapie heeft een positief effect op je slaapritme waardoor het je energielevel verhoogt.

 

Wil je meer informatie over de wetenschappelijke artikelen, download ze hier:

Verminder fijne Lijntjes

Voor een gave huid en minder rimpels

Zuurstof voor je huid

Boost de flow van zuurstofrijk bloed

Versla mee-eters

Versla mee-eters en krijg een gladdere huid

Val zonnevlekken aan

Tackle oneffenheden en zonschade

"Boost your athletic performance with cryotherapy"

Boost je sportherstel vandaag

voeg cryotherapie andaag nog toe aan je herstelroutine!

Boek nu