Afvallen

Maak kennis met onze cryotherapiebehandeling boek nu 

Cryotherapie voor afvallen

Cryotherapie is de innovatie als hulpmiddel om gewicht te verliezen, en dit is de reden waarom zoveel mensen deze behandeling kiezen als zij hun figuur willen verbeteren en willen afvallen. Veel mensen kampen met overgewicht of het stabiel houden van een gezond gewicht. Cryotherapie kan jou de handvatten bieden in het bereiken en behouden van een gezond gewicht. Heb jij moeite met het managen van jouw gewicht en heb je moeite met het vinden van de juiste methode? Heb je al talloze pogingen gedaan om blijvend gewicht te verliezen maar is heeft geen van deze pogingen blijvend resultaat gebracht? Lees dan hier verder hoe CryoPower jou gaat helpen!

Afvallen

Overgewicht kan verschillende orgaansystemen aantasten en kan zich uiten in gezondheidsproblemen zoals slaapapneu, hartklachten, futloosheid, ischemische hartklachten en metabolische problemen. Het is van groot belang een gezond gewicht te bereiken en weten te behouden om een fit en vitaal leven te leiden. Studies hebben bewezen dat de aanpassing van het lichaam tijdens blootstelling aan kou de vetverbranding stimuleert. Koude temperaturen stimuleren de productie van bruine vetcellen die essentieel zijn tijdens afvallen en gewichtsmanagement. Vergeleken met witte vetcellen, die overmatige calorieën opslaan rondom de buik, gedragen bruine vetcellen zich als een fornuis dat versnelde calorieverbranding stimuleert.

Keuzes

Gedurende de dag maakt iedereen talloze keuzes die invloed hebben op het aankomen of verliezen van gewicht. Om elke keer weer de juiste keuze te maken die jou gaat helpen in het bereiken van een gezonde levensstijl is kennis en discipline vereist. Tegenwoordig is voeding overal aanwezig en zijn ongezonde verleidingen aan de orde van de dag. Sterk in je schoenen staan en focus houden op jouw doel is van groot belang.

Het opstellen van een gedetailleerd plan met duidelijk doel voor ogen is de eerste stap in jouw levensverandering. In combinatie met een gebalanceerd dieet en een uitgedacht workout plan, zal cryotherapie jou helpen om extra calorieën te verbranden. In de 3 minuten durende sessie is het mogelijk een calorische naverbranding te meten, en dit ondersteunt deze innovatieve technologie als hulpmiddel voor afvallen.

Werking

Tijdens een CryoPower sessie wordt het lichaam gedurende drie minuten blootgesteld aan een temperatuur van rond de -180 graden. Dit veroorzaakt een thermische schok, waarna het lichaam zich verdedigt en er verschillende fysiologische reacties in werking worden gesteld. Het boost je metabolisme, verhoogt de melatonineproductie, voorkomt insulineweerstand en verbetert het slaapritme.

CryoPower biedt een programma aan waar de focus ligt op de alle factoren die jou gaan helpen blijvend gewicht te verliezen. In tegenstelling tot veel andere programma’s pak je met CryoPower niet alleen je voedingsschema of sportactiviteiten aan, maar is het een combinatie van voeding, sport en cryotherapie voor een gegarandeerd resultaat!Meer informatie over de effecten van cryotherapie op gewichtsverlies?

Download hier de medische studies:

Verbrand calorieen 

Verhoog je calorieverbranding met cryotherapie

Verbrand vet

Stimuleer de verbranding van lichaamsvet

Soepel gifstoffen weg

Zorg voor zuurstofrijk bloed en verdrijf gifstoffen

Boost je stofwisseling

Geef je natuurlijke metabolisme een boost

"Boost your athletic performance with cryotherapy"

Boost je metabolisme vandaag nog!

Profiteer van de bewezen methode voor gewichtsverlies

Boek nu